Over mij


Een gepassioneerde coach die met je op pad gaat naar verandering!

Mijn coachingspraktijk is verhuisd, sinds kort woon ik met mijn vrouw en dochters in Veenhuizen (Dr), grenzend aan twee prachtige natuurgebieden het Fochteloërveen en het Drents Friese Wold. Ik wandel met mijn coachees (zowel individueel als groepen) door deze adembenemende natuurgebieden, samen op pad naar verandering. We zitten dus niet tussen vier muren, maar we bewegen ons letterlijk in het het hier en nu met de natuur als spiegel.


De weg naar coaching  

Na de middelbare school studeerde ik aan de conservatoria van Leeuwarden en Groningen. Ik werkte jarenlang als muziekdocent en dirigeerde vrijwel iedere avond een orkest. Halverwege de jaren negentig maakte ik de overstap naar het zakenleven. Ik werkte als redacteur en redactiecoördinator bij muziekuitgeverij De Haske. In 1999 startte ik mijn eigen muziekuitgeverij Gobelin Music Publications. Ruim twaalf jaar werkte ik (dag en nacht) als directeur van deze succesvolle uitgeverij. In 2011 is Gobelin overgenomen door De Haske Hal Leonard. Bij Hal Leonard MGB – ‘s werelds grootste muziekuitgeverij en distributeur - ben ik ruim vier jaar sales & marketing manager geweest.

In 2014 ging ik terug naar de schoolbank om verschillende post-HBO opleidingen te volgen: Kindercoaching, Mental Coaching, Life Coaching, HSP Coaching, Wandel Coaching en Mindfulness Based Coginitive Therapy. Sinds 2016 heb ik de zakenwereld achter me gelaten en werk ik als als coach, dirigent, presentator en blogger.